Groenteburger assortiment

Alle groenteburgers van To Maat op een rijtje. De eigenschappen, bereidingswijze en smaakcombinaties.

Boeren bietenburgerBoeren bietenburger

Stevige burger van rauwe bieten, met goede bite. Bron van vezels en eiwitrijk. Bevat ijzer en vitaminen B12, waardoor het uitstekend vlees kan vervangen of als extra groenten dienen. Vanuit de diepvries, 6 tot 8 minuten per kant bakken op een lage temperatuur. Lekker op een broodje met mango, avocado en honing-mosterd dressing.

 

KlaKlassieke kaas- uienburgerssieke kaas- uienburger

Bekende smaak van kaas en uien, waardoor hij ook bij kinderen favoriet is. Eiwitrijke burger (28% van de energie waarden). Te gebruiken als vleesvervanger. Vanuit de diepvries 4-6 minuten per kant bakken bij middelmatige temperatuur. Lekker op een broodje met sla, augurk, tomaat, en honing- mosterddressing.

 

Popeye spinazieburgerPopeye spinazieburger

Favoriete Mediterrane smaak met spinazie, roomkaas, zongedroogde tomaten en pijnboompitten voor een goede bite. Vanuit de diepvries 4-6 minuten per kant bakken bij middelmatige temperatuur. Lekker met gegrilde paprika en knoflooksaus.

GGeplukte koningsoestereplukte Koningszwam

Geplukte koningszwam is voorgegaard en gemarineerd. Het heeft een pittige Smokey BBQ smaak. Doet niet onder voor pulled pork of pulled chicken. Kort roerbakken in olie op een hoge warmtebron. Lekker met komkommer, rode ui, sla en een mix van BBQ-saus met mayonaise.

 

Bloemcool burgerBloemcool burger

Bloemkool is een traditionele Hollandse groente. Dat maakt deze burger lekker herkenbaar. De walnoot die erin zit, is zijn beste vriend en zorgt samen met de Gooische Pikante kaas, voor een ultieme smaakcombinatie. Vanuit de diepvries 4-6 minuten per kant bakken bij middelmatige temperatuur. Lekker met honing- mosterdsaus, extra walnoten en geraspte kaas of een groene salade.

 

PPompoenburgerompoenburger met pit

Bij de eerste hap een zoete verleiding, maar in de nasmaak een lekker pittig ding. Smaakvol en romig met mango en crème fraise. Vanuit de diepvries 4-6 minuten per kant bakken bij middelmatige temperatuur. Lekker met mango en paprika.

 

 

vegetarische gourmetschotelVegetarische gourmetschotel

Bestaat uit een mix van 15 mini groenteburgertjes.