Specials op bestelling

Speciale producten voor bij de brunch, de borrel of het diner met mooie producten van Hollandse bodem. Alles op basis van groente en fruit. Deze producten zijn te bestellen in de winkel van Ted van der Maat in Voorhout of via het bestelformulier bestelformulier.

Rollend fruit

Geef uw feest een food truck look met de fruitkar van To Maat. De nostalgische handkar, waar vroeger brood mee rond werd gebracht, is ook deze zomer weer te huur. Voorzien van allerlei soorten seizoensfruit. Gasten kunnen zelf stokjes met fruit pakken of ijshoorntjes vol scheppen. De ervaring leert dat deze fruitkar met alle kleuren van de regenboog, bij kinderen super populair is en nog gezond ook.

Libanees flatbread

Het echte streetfood. Libanees flatbread is gemaakt van meel, water en gist. Heel puur en zonder dierlijke producten. Geschikt dus voor veganisten. Een mooie combinatie met de veganistische geplukte zwam. Rol het flatbread als een Turkse pizza op met de geplukte zwam, rauwkost, pepers, BBQ saus en vegan mayonaise. Voor alle vegans: eat your heart out! Het flatbread is verkrijgbaar per 5 stuks.

Brioche bollen in verschillend kleuren

Brioche bollen in verschillende kinky kleuren. Leuk om je gasten mee te verassen bij een barbecue of street food etentje. Voor degene die niet zo houden van ‘food porn’, en ‘op safe’ gaan, zijn er de naturel gele bollen. Brioche is licht zoet brood doordat het gemaakt is met boter en eieren. Perfecte drager van de groenteburgers. Snijd ze bollen open en leg beide kanten voor beleggen even op de grill.

De bollen zijn ca 70g per stuk. Zwarte bollen zijn gekleurd met een natuurlijke kleurstof, koolstof. Ze zijn gedecoreerd met wit sesamzaad.

.

.

De rode bollen zijn gekleurd met bietenpoeder met zwart sesamzaad als decoratie.

Bieslook mayonaise met snack groente

Snackroente in een box met bieslook mayonaise

Bieslook mayonaise is lichtgroen en romig. De mayonaise zit in een decoratief weckpotje. Gemaakt bieslook van Voorhoutse teelt. Samen met een bak vol snackgroente (o.a. komkommer, bospeen, bleekselderij, paprika en tomaat) is dit heerlijk bij de borrel of extra feestelijk op tafel bij de brunch.

Gourmet schotel

Gourmet schotel met ca. 12 mini porties en saus

De gourmetschotel van To Maat is gevarieerd gevuld met mini burgertjes, geplukte zwam, haloumni en diverse sausjes. Een schotel bevat ca. 12 mini porties. Speciaal voor de vegetariërs, maar ook speciaal voor de flexitariërs, de groenteliefhebbers en degene die van afwisseling houden. Prima te combineren dus met de vlees en de visschotels.

Burger box

Burgerbox To Maat
Burgerbox met 10 of 15 mini burgertjes in 5 verschillende smaken

Ben je opzoek naar vegetarische snacks voor op je feestje? Daarvoor is de mini burger ideaal. En hoewel frituren niet zo gezond is, zijn de mini burgertjes gefrituurd nóg lekkerder! Ook geschikt voor de air fryer. Bestel de box per 10 of per 15 online of in de winkel.