Paasassortiment

Het wordt weer echt genieten met deze extra’s voor Pasen. Speciale details voor bij de brunch, de borrel of het diner met mooie producten van Hollandse bodem. Alles op basis van groente en fruit. Speciaal dit jaar ook eetbare bloemen van de Engelselaan. Om de ontbijttafel, of het diner helemaal af te maken.

Deze producten zijn te bestellen in de winkel van Ted van der Maat in Voorhout of via het bestelformulier bestelformulier.

Vegan lenteburger

De vegan lenteburger is een frisse burger. Hij is 100% plantaardig en daarmee geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een lactose intolerantie. Hij is gemaakt met Hollandse groenten uit de lente: bloemkool, tuinbonen, doperwten en raapsteeltjes. De burger is een bron van eiwit (12% van de energie waarde), bron van vezels, bevat ijzer en vitamine B. In de product specificatie vindt u meer informatie.

Bieslook mayonaise met snack groente

Snackroente in een box met bieslook mayonaise

Bieslook mayonaise is lichtgroen en romig. De mayonaise zit in een decoratief weckpotje. Gemaakt bieslook van Voorhoutse teelt. Samen met een bak vol snackgroente (o.a. komkommer, bospeen, bleekselderij, paprika en tomaat) is dit heerlijk bij de borrel of extra feestelijk op tafel bij de brunch.

Gourmet schotel

Gourmet schotel met ca. 12 mini porties en saus

De gourmetschotel van To Maat is gevarieerd gevuld met mini burgertjes, geplukte zwam, haloumni en diverse sausjes. Een schotel bevat ca. 12 mini porties. Speciaal voor de vegetariërs, maar ook speciaal voor de flexitariërs, de groenteliefhebbers en degene die van afwisseling houden. Prima te combineren dus met de vlees en de visschotels.

Burger box

Burgerbox To Maat
Burgerbox per 10 of per 15 stuks

Ben je opzoek naar vegetarische snacks voor op je feestje? Daarvoor is de mini burger ideaal. En hoewel frituren niet zo gezond is, zijn de mini burgertjes gefrituurd nóg lekkerder! Bestel de box per 10 of per 15 online of in de winkel.